Wednesday

Hangout with Chico Chomot

Selamat Siang utk semua kwn kwn yg sudi menerjah di Belog saya yg x seberapa nih . btw .. nak tahu x bila hari terakhir saya menaggis ? x silap saya . hari sabtu haritu ..pasal apa?? sbb suka suka . ceit! haha .

bila korang last naggis ? huh! jwb jwb

ok ..back to title entry dkt atas tuh . ok mcm ni cerita dia. actually haritu ..Jue ada post dkt Chico Chomot Fb ..yg dia ajk keluar ke TS ( times Square ) .. sy pun alang alang haritu..rasa mcm bosan pula.. tp haritu  p'g buat  kerja skjp dkt office dan dlm pukul 1  cabut lari ke Times Square .
kita org janji nak jumpa pukul 130 tgh hari. tp sy boleh pula ternaik slh bus . memg Padan lah muka  .. so bila sy ckp sy lmbt sikit ..confirm lah jue bengang.. sbb  dah janji kan . yg fara pun sama.. pukul 130 jugalah baru dia nak naik tren dari rmh dia . memg terbaik dari ladang .

so..


time tuh pun sy ada janji dgn  kak ria. so time tuh memg kak ria ajk p'g tgok wyg . Jue dan fara juz nak jln2 jer cari brg . tp  paksa juga dorang utk join tgok wyg . ramai ramai lg best . jd time tuh kak ria  p'g survey dkt TS dulu tiket wyg..tp time tuh punyalah ramai org nak beratur . then kak ria ckp..cari tiket dkt Pavilion lah . so sy pun ok jer . sy lari cpt2 p'g pavilion . beli tiket 4 org ..tgok cerita HomeComing :: Malaysia vs Singapore. Memg terbaik lah cerita dia. Fun . sedih sikit ! 

so..wyg habis dlm pukul 4 lebih . time dlm wyg tuh pun sy tahu Jue marah  . ckp pun x nak . tp sy dah minta maaf dkt dia dah ..err ckp tntg farah nih!! haih !! punyalah susah nak jumpa ini minah . kira dah 2 thn lebih x jumpa dan haritu baru jumpa..ceh ceh ceh ..lawa dah . haha.


ok ..ni ada sedikit  gambar ..........




me && jue
fara && Jue

Fara
Jue and fara kwn sekolah Menengah dulu  dkt Methodist Girl School ( MGS ) .. tp sy knl fara dari darjah 1 sekolah rendah . my parents also known her . sbb dulu ayah kwn dgn ayah dia. so kami ank beranak pun haruslah kena saling kenal megenali. hihi.. btw guys thnx..walau skjp pun tp x per.. its was  happening when we can meet each other . walau korang sibuk study practical semua tp sudi juga jumpa. 

i love u guys! 

p/s : syg and sheril ! i miss u both too : D

2 comments:

  1. Greetings from USA! I love your blog.
    Please visit me at:
    http://blog.sina.com.cn/usstamps
    Thanks!

    ReplyDelete
  2. AICEH. nak jugak selit nama kite tuhhh. wiwit

    ReplyDelete